FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

BALIKÇILIK TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2017 YILI

 

2018 YILI

 

2019 YILI

 

2020 YILI

 

2021 YILI

Ceylan, Z., Ocak, E., Uçar, Y., Karakus, K. and Cetinkaya, T., (2021). An overview of food safety and COVID-19 infection: nanotechnology and cold plasma applications, immune-boosting suggestions, hygienic precautions. Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19), Elsevier, pp. 325-344.

Uçar, Y., Durmuş, M. and Ceylan, Z., (2021). Balık Yağı Üzerine. Denizden Gastronomiye, (Editörler: Zafer CEYLAN, Esra DOĞU BAYKUT), Detay Yayıncılık, s. 191-203.

Korkmaz, K. and Uçar, Y., (2021). Hamsinin Karadeniz Kültüründeki Önemi. Denizden Gastronomiye, (Editörler: Zafer CEYLAN, Esra DOĞU BAYKUT), Detay Yayıncılık, s. 191-203.

 

2022 YILI


Ekleme tarihi: 04-03-2022 14:59:00 Güncellenme tarihi: 04-03-2022 15:03:58