2017 YILI
2018 YILI
2019 YILI
2020 YILI
2021 YILI
Ceylan, Z., Ocak, E., Uçar, Y., Karakus, K. and Cetinkaya, T., (2021). An overview of food safety and COVID-19 infection: nanotechnology and cold plasma applications, immune-boosting suggestions, hygienic precautions. Environmental and Health Management of Novel Coronavirus Disease (COVID-19), Elsevier, pp. 325-344.
Uçar, Y., Durmuş, M. and Ceylan, Z., (2021). Balık Yağı Üzerine. Denizden Gastronomiye, (Editörler: Zafer CEYLAN, Esra DOĞU BAYKUT), Detay Yayıncılık, s. 191-203.
Korkmaz, K. and Uçar, Y., (2021). Hamsinin Karadeniz Kültüründeki Önemi. Denizden Gastronomiye, (Editörler: Zafer CEYLAN, Esra DOĞU BAYKUT), Detay Yayıncılık, s. 191-203.
2022 YILI