Hızlı Erişim

FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

DENİZ BİLİMLERİ VE TEKNOLOJİSİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

2015 YILI

 

2016 YILI

 

2017 YILI

 

2018 YILI

 

2019 YILI

 

2020 YILI

 

2021 YILI

Akkaya, S. and Akkaya Oy, S., (2021). Application of oil‐in‐water nanoemulsions based on grape and cinnamon essential oils for shelf‐life extension of chilled flathead mullet fillets. Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi 9(2), 759-773, doi: https://doi.org/10.29130/dubited.785908. (TR-DİZİN, EBSCO, DOAJ, EuroPub)

2022 YILI


Ekleme tarihi: 04-03-2022 14:50:12