Cumhuriyetin 100. Yılı kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen "100. Yılda Cumhuriyet Paneli Fatsa" programında fakültemiz dekanı Prof. Dr. Özkan UĞURLU katılmıştır.

Fatsa Anka Spor Kulübü tarafından düzenlenen "100. Yılda Cumhuriyet Paneli Fatsa" programında fakültemiz dekanı Prof. Dr. Özkan UĞURLU davetli konuşmacı olarak katılım sağlamıştır. Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Tuğrul ÖZCAN'ın moderatörlüğünde, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE, Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İrfan KARADUMAN ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlhan EKİNCİ panele davetli konuşmacı olarak katılmışlardır.

Eklenme Tarihi : 26-10-2023 12:02:07