'Türk Denizciliğinde Güncel Gelişmeler' adlı panel fakültemizde gerçekleştirildi.

Fakültemizde 05 Nisan 2024 Cuma günü Saat 11:00'de 'Türk Denizciliğinde Güncel Gelişmeler' adlı panel gerçekleştirilmiştir. Gerçekleştirilen bu panelde konuşmacı olarak katılım gösteren Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı Denizcilik Genel Müdürü Sn. Ünal BAYLAN ile birlikte, Fatsa Kaymakamı Sn. Avni KULA, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan BAŞ, Fatsa Belediye Başkanı Sn. İbrahim Etem KİBAR, Samsun Bölge Liman Başkanı Sn. Muhammet ÖZÇELİK, Ordu Liman Başkanı Sn. Alper SATILMIŞ, Fatsa Liman Başkanı Sn. Hüseyin ŞENEL, Ünye Liman Başkanı Sn. Şükrü GÜLAY, Fatsa Sahil Güvenlik Komutanı Sn. Ali Murat MAHMAT, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özkan UĞURLU, Dekan yardımcılarımız ve öğretim üyeleri, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Letif BAYRAM, Fatsa Meslek yüksekokulu öğretim elemanları ve öğrencileri, Fatsa Atatürk Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sn. Samet ERTANÇ ve meslek lisesi öğrencileri ile fakültemiz öğrencileri katılmışlardır.

Eklenme Tarihi : 05-04-2024 15:56:21