39 ülkeden 74 üyesi bulunan Uluslararası Denizcilik Üniversiteleri Birliği'nin (IAMU) 2024 yılında destekleyeceği 4 araştırma projesinden biri bizim projemiz oldu.

IAMU'nun 'Daha yeşil ve Temiz Taşımacılık (Greener and Cleaner Shipping)' teması altında FY 2023 Kodlu 'Facilitating greener education and cleaner shipping through the development of NOvel bespoke microtextured metals to combat bioFOULing in niche areas on vessels' araştırma projesinde Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Özkan UĞURLU ve Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği bölümü öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Refik ÖZYURT görev alacaktır.

Projenin yürütücülüğünü Liverpool John Moores Üniversitesi'nin yapacağı ve Ordu Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Constanta Maritime University ve AMET üniversitesinin iş birliğiyle gerçekleştirileceği bu projede öğretim üyelerimize başarılar dileriz.

Eklenme Tarihi : 26-10-2023 10:43:21