Fakültemiz Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemile SOLAK FIŞKIN'ın yürütücü olduğu TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı projesi desteklenmeye hak kazanmıştır.

Fakültemiz Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemile SOLAK FIŞKIN’ın yürütücü olduğu ve Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Remzi FIŞKIN, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi E. Fırat AKGÜL ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nden Dr. Öğr. Üyesi Erkan ÇAKIR ile birlikte araştırmacı olarak görev aldığı “Denizyolu Kuru Yük Taşımacılığında Bölgesel Navlun Endeksinin Belirlenmesine Yönelik Bir Otomatik Değerleme Modelinin Geliştirilmesi” başlıklı proje önerisi TÜBİTAK 3501 Kariyer Geliştirme Programı kapsamında 598.400 TL bütçe ile destek almaya hak kazanmıştır.
Fakültemiz adına hocalarımızı tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Eklenme Tarihi : 17-07-2023 16:32:48