21. Ulusal Denizkızı Kongresi sektör profesyonelleri ve öğrencilerin yoğun katılımıyla gerçekleşti. 'Hepimiz aynı gemideyiz'

Denizci Öğrenciler Derneği tarafından bu sene 21. si düzenlenen Ulusal Deniz  Kızı Kongresine Fakültemizi temsilen Dekanımız Prof.Dr. Özkan UĞURLU katıldı. Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin de yer aldığı kongreye Denizcilik Genel Müdürü, Tersaneler ve Kıyı Yapıları Genel Müdürü, Ünivesiteleri temsilen öğrencilerin yanısıra Rektörler, Dekanların yer aldığı kongrede denizciliğe farklı alanlarda hizmet veren firma temsilcileri, oda başkanları ve dernek başkanları katılım gösterdi. Kongrede genç denizci adaylarının staj ve iş hayatına atıldıklarında karşılaşabilecekleri sorunlar, denizde çalışan ve staj arayan kız öğrencilerin çok daha eşit haklara sahip bir çalışma ortamı sağlamaya yönelik çalışmalar ve denizciliğin nitelikli özelliklere sahip olan çalışanlar yetiştirilmesi konularına değinildi.

Eklenme Tarihi : 05-04-2022 11:20:08