OKAF 2022 Kariyer Fuarı'nda Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi öğrencileri yerini aldı.

2-3 Mart 2022 tarihleri arasında Samsun'da düzenlenen Orta Karadeniz Kariyer Fuarı (OKAF 2022) kapsamında Fakültemiz Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Mehmet CİHAN ve Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinden Beşir ERGÜN, Gamze Eda ÇON ve Muhammet Ali KAYGANA üniversitemizin tanıtımı amacıyla kurulan stantta bulunarak fuara gelen ziyaretçilere Ordu Üniversitesi ve Fakültemiz hakkında bilgi verdiler. OKAF 2022 kapsamında, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz ÜNAL ve üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN ile beraberindeki heyet üniversitemizin standını ziyarette bulundular.

Eklenme Tarihi : 03-03-2022 15:02:52