Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN ve Fatsa Belediye Başkanı Sn. İbrahim Etem KİBAR'ın Fakültemize Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR maske üretiminin yapıldığı Fatsa Meslek Yüksekokulu Giyim Üretim Atölyesi'nde incelemelerde bulunarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yapılan incelemeler sırasında Rektör Prof. Dr. Ali AKDOĞAN’a Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ ve Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Latif BAYRAM eşlik etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Ali AKDOĞAN ve Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem KİBAR fakülte yerleşkesi, Kefelioğlu araştırma gemisi ve Denizcilik Eğitim ve Uygulama Merkezi arazisinde incelemelerde bulunarak gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ'den bilgi aldı.

Eklenme Tarihi : 16-04-2020 18:30:36