- TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği kapsamında desteklenen Tasarım Odaklı Düşünme Yaklaşımıyla Katmanlı İmalat Teknolojilerinin Uygulamalı Eğitimi başlıklı proje 11 Şubat 2026 tarihinde Fakültemizde gerçekleşti
- Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi olarak,DOKA adına yürüttüğümüz Ordu - Giresun İlleri Su Sporları proje çalışmamız başarıyla tamamlanmış ve paydaşlara sunulmuştur.
- "Hesap Kiralama Yoluyla Yapılan Dolandırıcılıkla Mücadelede Alınacak Tedbirler" kapsamında Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Fakültemiz öğrencilerine bilgilendirme ve farkındalık eğitimi verilmiştir.
- Fakültemiz öğretim elemanlarından Doç. Dr. Ali Ekber ÖZDEMİR "Yüzer şamandıra tipi diyaframlı dalga jeneratörü sistemi" buluşu ile patent almıştır.
- Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü Anma Töreni fakültemizde gerçekleştirilmiştir.
- Mezun öğrencilerimiz fakülteyi ziyaret etti
- İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Tamer KIRAN'a bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.
- Piri Reis Üniversitesine bir ziyaret gerçekleştirilmiştir.
Fakültemiz akademik ve idari personeline yoga ve farkındalık eğitimi verildi.

Kitap ve yoga kulübü ile Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi işbirliğinde fakültemiz akademik ve idari personeline yoga ve farkındalık eğitimi verildi. Günün sonunda katılımcılar fakültemiz bünyesinde üretilen kanolarla denize açılarak kürek çektiler.
Kayıt Tarihi 05.08.2024 16:35:47 - Düzenmele Tarihi 05.08.2024 16:39:42




