Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesinde IAMU denetimi yapıldı.

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi tarafından Ordu Üniversitesi’nin Uluslararası Denizcilik Üniversiteleri Birliği’ne (IAMU) üyeliği için yapılan başvuru neticesinde 11-12 Ocak 2023 tarihlerinde IAMU temsilcisi tarafından fakültemizde denetlemelerde bulunuldu. Denetim süresince Rektör, Dekan, Kalite Kooridinatörü, Bölüm Başkanları, denizcilik firması temsilcilerinin yanı sıra lisans ve lisansüstü öğrencilerle görüşmeler yapan IAMU denetçisi Prof. Dr. Givi Tsitskishvili müfredatlar, staj programları, tüm laboratuvarlar, simülatör merkezi, fiziksel ve sosyal altyapı, kütüphane ve dokümantasyon kontrollerinin yanında mezunların çalışma durumları, fakültemizdeki tamamlanmış ve yürütülmekte olan projeler hakkında da bilgi almıştır. Denetçi ile öğrenciler arasında birebir görüşmelerin de yapıldığı denetimler iki gün sürdü. Denetim sonunda IAMU temsilcisi tarafından hazırlanan rapor IAMU üyeleri ile paylaşılacak ve Ordu Üniversitesinin IAMU üyeliği için nihai karar verilecektir.

Eklenme Tarihi : 18-01-2023 10:56:12