Fatsa Belediyesi ve Üniversitemiz Rektörlüğü işbirliği ile Fatsa Yerleşkemizde iftar yemeği organizasyonu düzenlendi.
Fatsa Belediyesi ve Üniversitemiz Rektörlüğü işbirliği ile Ordu Üniversitesi Fatsa Yerleşkesinde düzenlenen iftar yemeğine Rektörümüz Prof. Dr. Ali AKDOĞAN, Fatsa Belediye Başkanı Sn. İbrahim Ethem Kibar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahsin TONKAZ ve Prof. Dr. Niyazi TAŞÇI, Ünye İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE, Fatsa Cumhuriyet Baş Savcısı Sn. Özcan ÇABUKOĞLU, Fatsa Liman Başkanı Sn. Hüseyin ŞENEL, KYK yurt müdürü Sn. Salim SADAN'ın yanı sıra Fakültemiz ve Meslek Yüksekokulumuzun değerli öğretim üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencileri katılmışlardır.

İftar yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen öğrenci dostu Fatsa Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Ethem KİBAR'a ve üniversitemize desteklerinden ötürü teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 14-04-2022 11:49:33