ORFADDER Yönetim Kurulu Başkanı Fakültemizi ziyaret etti.

28 Mart 2021 tarihinde Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Başkan Yardımcısı, Ordu Fatsa Denizcilik Mezunları Derneği (ORFADDER) Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı, Efe Chartering Operasyon Müdürü Kpt. Harun AKBAŞ, Türk Boğazları ve İstanbul/Çanakkale Liman Kılavuz Kaptanı, Türkiye Denizcilik Federasyonu (TÜRDEF) Başkan Yardımcısı Kpt. Kamil MAMAT,  Shell-Petrol Ofisi ve Petline ortaklığında bulunan Marmara Depoculuk Hizmetleri A.Ş. Marmara Terminalinde Liman İşletme Şefi Erdem ALAKUŞ, Fatsa Liman Başkanı Hüseyin ŞENEL ve Fatsa Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Samet ERTANÇ fakültemizi ziyaret etti. Ziyaret kapsamında, fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Özkan UĞURLU, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Nihan ŞENBURSA ve Dr. Öğr. Üyesi Remzi FIŞKIN ile görüş alışverişinde bulunuldu.

Eklenme Tarihi : 31-03-2022 11:06:40