FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FAKÜLTEMİZ 2020-2021 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ ONLINE MEZUNİYET TÖRENİ

Fakültemizin 2020-2021 Eğitim Öğretim dönemi sekizinci mezuniyet töreni online olarak gerçekleştirildi. Törene ilk 3’e giren öğrenciler, Dekan, Dekan Yardımcıları, Bölüm Başkanları, Öğretim Üyelerinin yanı sıra Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN katılım sağladılar.

Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Ali AKDOĞAN Deniz Ticareti üzerine kısa bir giriş konuşması yaptıktan sonra, mezun öğrencilerimize gelecek ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Ayrıca Rektörümüz öğrencilerimize başarıya ulaşabilmek için iş yaşamları boyunca her zaman doğru yoldan, adaletten ve hakkaniyetten sapmamaları gerektiğini hatırlattı. Rektör AKDOĞAN konuşmalarında bu başarıda emeği olan öğrenci velilerinin yanı sıra, fakültemiz akademik personeline de tebrik ve kutlama mesajlarını iletti.

Fakültemizin Dekanı Sayın Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ mezun öğrencilerimize ilerideki meslek hayatlarında çağdaş ve en üst düzey bilgi, tecrübe ve donanımla, kısa zamanda kariyer basamaklarını hızla tırmanarak önemli başarılar elde etmeleri konusunda temennide bulundu. Dekanımız öğrencilerimize meslek hayatlarında akıl, vicdan ve bilim ışığından ayrılmamalarını, adil olmalarını ve hayal kurmaktan asla vazgeçmemelerini, hedeflerine ulaşmak için azimli çalışmaya devam etmelerini, ülkemize ve insanlığa faydalı bireyler olmak için çaba göstermelerini dile getirip bundan sonraki hayatlarında öğrencilerimize üstün başarılar diledi. 

Yaklaşık 45 dakika süren mezuniyet töreni bayrak devir teslimi, yemin töreni ve fakülte birincisi Muhammet Can ARKAN’ın mezuniyet kütüğüne isim plaketini çakmasıyla tamamlanmıştır.


Eklenme Tarihi : 05-07-2021 16:30:47