2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Derslerinin İşleyişi Hakkında Öğrencilerimize DUYURU!!!

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Bahar yarıyılı dersleri hazırlık sınıflarında ve tüm programlarda 27 Şubat 2023 tarihinde uzaktan öğretim (online) yöntemi ile başlayacaktır.

Uzaktan öğretim kararı, 2023 yılı Nisan ayı başında Yükseköğretim Kurulu tarafından yeniden gözden geçirilecektir.

Eğitim-Öğretim sürecinde dersler pandemi sürecinde olduğu gibi UZEM üzerinden yapılacaktır. Pandemi sürecinde geçerli olan eğitim-öğretim uygulamaları bu süreçtede geçerli olacaktır (ders süreleri, eğitimin kayıt altına alınması, derslerin ders programında belirtilen saat işlenmesi vb.).

Fakültemizde öğrenim gören öğrencilerimize duyurulur!!!

Eklenme Tarihi : 21-02-2023 10:19:39