2022 YKS ile fakültemize yerleşen öğrencilerin dikkatine!!!

2022 YKS Yerleştirme sonuçlarına göre Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümüne yerleşen öğrencilerimiz Gemi Adamı Sağlık Raporu verme yetkisine sahip olan Fatsa Devlet Hastanesine YKS yerleştirme sonuç belgesini göstermek kaydıyla sağlık raporunu ücretsiz bir şekilde alabilirler. Raporu aldıktan sonra Ordu veya Samsun Gemi Adamı Sağlık merkezlerinden alınan sağlık raporunun Sarı Cüzdana dönüştürülmesi ve Sarı Cüzdan ile kayda gelmeleri gerekmektedir.

Fakültemize yerleşen Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü ve Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü öğrencilerinden kayıt esnasında Gemi Adamı Sağlık Raporu ve Sarı Cüzdan istenmeyecektir!!!

Bu bölümlere yerleşen öğrencilerimiz e-devlet üzerinden online olarak veya kayıt için gerekli belgeleri düzenleyerek fakültemize gelerek kayıtlarını gerçekleştireceklerdir.

Eklenme Tarihi : 15-08-2022 15:54:34