DOKA ORDU YATIRIM DESTEK OFİSİ KOORDİNATÖRÜ SN. HARUN GÖÇER'İN ORDU ÜNİVERSİTESİ FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİNE ZİYARETİ

DOKA Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sn. Harun GÖÇER, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansının (DOKA) aktif proje çağrıları ilgili bilgilendirme yapmak üzere fakültemiz akademisyenleriyle bir araya geldi. DOKA Ordu Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Sn. Harun GÖÇER sürdürülebilir turizm ile ilgili aktif proje çağrıları ve proje değerlendirme süreçleri hakkında fakültemiz akademisyenlerine bilgi verdi.

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali MİROĞLU, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesindeki akademisyenlere DOKA projeleri hakkında yapmış olduğu bilgilendirmeden dolayı Sn. Harun GÖÇER’e teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi : 24-02-2020 13:57:21