FATSA İLÇE KAYMAKAMI SAYIN ÖMER LÜTFİ YARAN’IN, ORDU ÜNİVERSİTESİ FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİNE ZİYARETİ

Fatsa İlçe Kaymakamı Sn. Ömer Lütfi YARAN, Fatsa İlçesi Liman Başkanı Sn. Alper SATILMIŞ ve Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı S.G. Ütğm. Ali Murat MAHMAT fakültemizi ziyaret ettiler. Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali MİROĞLU, Fatsa İlçe Kaymakamı Sn. Ömer Lütfi YARAN ile fakültemiz hakkında ilgili bilgi alışverişinde bulundular.

Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Latif KELEBEKLİ, Fatsa Deniz Bilimleri fakültesine yapmış olduğu ziyaretten ötürü Fatsa İlçe Kaymakamı Sn. Ömer Lütfi YARAN’a, Fatsa İlçesi Liman Başkanı Sn. Alper SATILMIŞ’a ve Sahil Güvenlik 97. Bot Komutanı S.G. Ütğm. Ali Murat MAHMAT’a teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi : 18-02-2020 09:56:00