FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ II.KARİYER GÜNLERİ(4.GÜN)

II. Kariyer günlerinin 4.Gününde, BRIGHT Gemi İşletmecilik ve Denizcilik firmasını temsilen personel müdürü Sn. Emrah KARAÇORLU ve DPa'i Sn. Harun AKBAŞ, İNCE Denizcilik Firmasını temsilen personel müdürü Sn. Ersan DEVRİM firmaları hakkında bilgi vermek amacıyla sunum yaptılar ve öğrencilere denizcilik mesleği hakkındaki deneyimlerini paylaştılar. Sn. Emrah KARAÇORLU, Sn. Harun AKBAŞ ve Sn. Ersan DEVRİM sunumların ardından, öğrencilere meslek hakkında merak ettikleri sorularını yanıtladılar. Ardından, Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümü öğrencileri II. Kariyer Günleri kapsamında fakültemize gelen Sn. Emrah KARAÇORLU'ya, Sn. Harun AKBAŞ'a ve Sn. Ersan DEVRİM’e teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Eklenme Tarihi : 29-11-2019 15:37:45