FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ORDU ÜNİVERSİTESİ FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTESİ II.KARİYER GÜNLERİ

19-29 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü  “II. Kariyer Günleri” kapsamında;  V-SHIPS, BODEN Denizcilik, BOREALIS Denizcilik, ARMONA Denizcilik A.Ş., YA SA Holding, BRIGHT Denizcilik, MANTA Denizcilik, KAPTAN Şirketler Grubu, KIRAN Holding, PACIFIC Denizcilik Grup, İNCE SHIPPING ve XONE SUPERYACHT denizcilik firmaları öğrencilerimize denizcilik mesleği hakkında bilgi vererek mesleki deneyimlerini paylaşacaktır.

II. Kariyer günlerinin 1.Gününde, kariyer günlerinin danışmanlığını yürüten Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Fatih SANA'nın açılış konuşmasının ardından BOREALIS Denizcilik firması personel müdürü Sn. Mehmet Emre YALÇIN ve BODEN Denizcilik firması personel müdürü Sn. Murat ŞAHİN sunumlarını gerçekleştirdiler. Sn. Mehmet Emre YALÇIN ve Sn. Murat ŞAHİN ‘ in yapmış oldukları sunum sonrasında, öğrencilerin meslekle ilgili sorularını yanıtladılar. Ardından, Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği bölümü öğrencileri II. Kariyer Günleri kapsamında fakültemize gelen Sn. Mehmet Emre YALÇIN’a ve Sn. Murat ŞAHİN’e teşekkür belgelerini takdim ettiler.

Eklenme Tarihi : 20-11-2019 16:03:17