Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü Teknik Gezisi

Fakültemiz Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü lisans ve yüksek lisans öğrencileri ile “İç Su Balıkları Yetiştiriciliği ve Kuluçkahane Sistemleri”  dersleri kapsamında, 18.11.2019 Pazartesi günü Mesudiye Som10 Su Ürünleri Alabalık İşletmesi ve Perşembe Vona Su Ürünleri Ağ Kafes İşletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Mesudiye Som10 Su Ürünleri Alabalık İşletmesinde dişi ve erkek alabalıklarda sağım yapılmış,  kuluçkahane ziyaret edilmiş, balıkların boylanması hakkında bilgiler alınmıştır.  Perşembe Vona Su Ürünleri Ağ Kafes İşletmesinde ise ağ kafeslere gidilerek balıklara yem verilmiş, levrek ve alabalık yetiştiriciliği ile kafes sistem ve kurulumları hakkında detaylı bilgiler alınmıştır. Mesudiye-Som10 Su Ürünleri Alabalık İşletmesi'nden Özcan ŞANLI'ya ve Perşembe Vona Su Ürünleri Ağ Kafes İşletmesinden Cem EYÜBOĞLU'na  bizlere gösterdikleri misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.

Eklenme Tarihi : 19-11-2019 15:18:31