ORDU ÜNİVERSİTESİ FATSA DENİZ BİLİMLERİ FAKÜLTEMİZE TÜRK LOYDU VAKFI YÖNETİM KURULU BAŞKANI SAYIN CEM MELİKOĞLU’NUN ZİYARETİ

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cem MELİKOĞLU Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği öğrencilerine “Türk Denizciliğinde Türk Loydu'nun Yeri” konulu söyleşiyi gerçekleştirmek amacıyla fakültemize ziyarette bulundular. Bu söyleşiye; Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar TOKUR, Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nihan ŞENBURSA, Deniz Ulaştırma İşletme Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet FİDAN, Arş. Gör. Dr. Murat ÖZDEMİR ve fakültemizin öğrencileri katılım gösterdi.

Türk Loydu Başkanı Sn. Cem MELİKOĞLU’nun yapmış olduğu Türk Loydu sunumu sonrasında, öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ordu Üniversitesi Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bahar TOKUR, fakültemize yapmış olduğu ziyaretten dolayı Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Cem MELİKOĞLU’na plaket sunarak teşekkürlerini sundu.

Eklenme Tarihi : 22-10-2019 11:57:28