Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü tarafından 3. Kariyer Günleri Etkinliği gerçekleştirildi.

9 Kasım – 9 Aralık 2020 tarihleri arasında Ordu Üniversitesi, Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi, Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü tarafından gerçekleştirilen 3. Kariyer Günleri Etkinliğinde denizcilik sektörünün önde gelen isimlerinden 20 firma ağırlandı. Firmaların yanı sıra sektörün önde gelen temsilcileri arasında yer alan Türkiye Kılavuz Kaptanlar Derneği ve Türkiye Deniz Trafik Operatörleri Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de düzenlenen etkinliğe katıldılar. Online olarak gerçekleştirilen etkinlikte insan kaynakları müdürleri, genel müdürler, teknik müdürler, enspektörler gibi firmaların yetkili isimleri öğrencilerin sorularına cevap vererek, kendi tecrübe ve bilgi paylaşımlarını öğrencilere aktardı. Kariyer Günleri etkinliği Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerine iş/staj fırsatları yakalama imkânı sağladı. 3. Kariyer Günleri Etkinliğine; Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özkan UĞURLU, Arş. Gör. Dr. Remzi FIŞKIN, Öğr. Gör. Fatih SANA ve Fakültemiz Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencileri katılım gösterdi.

Eklenme Tarihi : 17-12-2020 14:13:45